Karel Vajík.cz

Další menu

Home
Hlavní stránka
SEZONA ZAČÍNÁ ! Tisk E-mail
ZlÍN (20.3.2009)
V loňské sezoně se stalo Rádio Zlín mediálním partnerem Orsák rally sport teamu. Díky tomu jsme mohli slyšet Jarka s Karlem v živé konverzaci s moderátory rádia ve studiu i on-line postřehy při soutěžích konaných v dosahu vysílání Rádia Zlín.
„Ve spolupráci, kterou si pochvalovaly obě strany budeme pokračovat i v letošním roce,“ prozradil nám Karel. Ani letos tedy nebudou posluchači zlínského rádia a fanoušci rally ochuzeni o rallyové postřehy Jaroslava Orsáka a Karla Vajíka. Poprvé k vám posádka promluví již v nadcházejícím týdnu, kdy startuje ve Valašském Meziříčí úvodní podnik Mezinárodního mistrovství ČR, Cetelem Valašská rally . Uslyšíme, mimo jiné, jak se posádka připravovala na novou sezonu a co dělá pro další přiblížení absolutní české špičce. Bonbónkem bude zvuková ukázka rozpisu rychlostní zkoušky.
V průběhu roku proběhnou na frekvencích Rádia Zlín i soutěže o ceny věnované Orsák rally sport teamem a jeho sponzory. Hlavním lákadlem bude svezení s Jarkem Orsákem v jeho závodním Mitsubishi Lancer EVO IX. O všech akcích vás budeme včas informovat.
orsak-2008-valaska-rally-01.jpg
Loni se Jarkovi s Karlem na Valašské rally dařilo, vybojovali 5.místo absolutně. Více naleznete zde.
Rozhovory s Jarkem Orsákem a Karlem Vajíkem před Valašskou rally můžete slyšet od pondělí 23.3. do pátku 27.3. vždy v časech kolem 6:18, 10:18, 14:18 a 18:18 hodin. Rádio Zlín si můžete naladit na frekvencích 91,7 FM, 96,2 FM a 102,5 FM nebo www.radiozlin.cz.

Text: Miroslav Vebr Foto: archív autora
 
< Předch.   Další >